Cautare

411 de rezultate pentru "o harta interactiva" (7.26 secunde)
Atat costa o harta tiparita la Sfantu Gheorghe si care arata judetele ce ar urma sa fie incluse in tinutul secuiesc. O poveste veche, idealuri noi, ar spune unii.
El are o locuinta la marginea Craiovei si a inregistrat imobilul pe comuna Carcea, unde a si platit impozitul. Intre timp, a aflat si primaria urbei ca barbatul are o proprietate acolo si vrea sa il execute silit daca nu-si plateste impozitul la municipiu, in termen de 15 zile.
'Pentru duminica se anunta o noua sedinta de instruire la Palatul Snagov a ministrilor si parlamentarilor PD-L cu seful lor suprem, Traian Basescu (care a pierdut alegerile pe teritoriul Romaniei).
'Dupa Balvanyos, pe harta politicii antiromanesti a aparut si Tusvanyos, fostul Tusnad, daca va mai aduceti aminte...
achizitionarea de piese pentru adaptarea a circa 80 de autobuze pentru functionare pe baza de biodiesel, achizitionarea de choppere pentru reducerea consumului de energie al tramvaielor, module GPS/GPRS si sisteme e-ticketing (bilete electronice) pentru 40 de tramvaie, semne si bariere pentru locurile de stationare, echipament de acces la harta digitala, GPS si aparatura de comunicare in timp real pentru 90 de autobuze, 30 de tramvaie si 20 de statii, semafoare preferentiale etc., se arata intr-un raport al Directiei de proiecte si programe de dezvoltare a Primariei Craiova.
Intr-un editorial care in aparenta vorbeste despre Vasile Blaga dar care de fapt are o cheie mult mai profunda, domnia sa scrie: ... A doua este sa incerce o alta combinatie castigatoare, una care sa obtina majoritatea in Parlament (...) .
Desi presedintele Traian Basescu a declarat ca planul de reorganizare a Romaniei va fi stabilit de majoritati parlamentare, nu de minoritati si ca nu este partizanul concentrarii intr-o regiune a unei minoritati, realitatea este cu totul alta.Una dintre viitoarele regiuni va reuni judetele Harghita, Covasna si Mures, reinviind ideea stalinista a lui Gheorghiu Dej - Regiunea Mures Autonoma Maghiara.
Unele surse (blogul casa-regala.blogspot.com) fac analogii intre ideea lui Basescu si reorganizarea pe care a impus-o Carol al II-lea in timpul dictaturii regale din perioada 1938 -1940, cand Romania a fost impartita in regiuni numite tinuturi.
O noua impartire administrativ-teritoriala, adusa in discutie de presedintele Traian Basescu, ar putea fi facuta printr-o lege pentru care forul decizional este Senatul.
Orice ar vrea presedintele, Constitutia zice ca avem o singura Capitala, Bucuresti, ca Romania e organizata administrativ pe comune, orase si judete, iar ca sa schimbi harta administrativa a tarii trebuie sa vrea si poporul.
Consultarile de la Cotroceni au inceput cu o oferta a lui Traian Basescu pentru USL: ... "Nu ati simtit niciodata ca guvernul Boc este o amenintare la adresa securitatii nationale?", a insistat Crin Antonescu la intalnirea cu Basescu.. ... "Propuneti sa intram intr-o criza politica, sa declansam alegeri anticipate?.
Consultarile de la Cotroceni au inceput cu o oferta a presedintelui Traian Basescu pentru USL: ... "Nu ati simtit niciodata ca guvernul Boc este o amenintare la adresa securitatii nationale?", a insistat Crin Antonescu la intalnirea cu Basescu.. ... "Propuneti sa intram intr-o criza politica, sa declansam alegeri anticipate?.
Dar si a unor tineri care aleg sa faca asta pentru ca e o metoda usoara de a face bani. ... Uita ca Romania ar deveni o statiune turistica sexuala pe harta Europei si ca Lipscaniul ar fi plin de terase pe strada si de bordeluri la etaj.
Senatorul Constantin Tamaga a sustinut o declaratie politica intitulata: Deveselu - punct strategic pe harta lumii.
Vreau sa va conving ca puterea schimbarii sta in noi toti, ca, daca ne dorim o viata mai buna pentru copiii nostri, e timpul sa facem acest lucru.
"Parca incepuse o campanie de depistare si tragere la raspundere a celor care au pus stapanire abuziv pe domeniul public, dar parca dintr-o data s-a sfarsit si nu s-a mai pomenit de ea.
"Parca incepuse o campanie de depistare si tragere la raspundere a celor care au pus stapanire abuziv pe domeniul public, dar parca dintr-o data s-a sfarsit si nu s-a mai pomenit de ea.
Ce e nou pe harta politicii interne israeliene? ... O lovitura-carambol care l-a neutralizat intern, pe Sylvan Shalom, vesnicul contra-candidat la sefia Likudului, si a descumpanit principala forta politica opozitionista, Partidul Kadima, anemiat de ciocnirile dintre cei doi lideri ai sai, Tzipi Livni si Shaul Mofaz.
Aflati in scadere in sondajele de opinie, democrat-liberalii cauta o solutie pentru a evita un esec pe linie la alegerile locale. ... Strategia folosita vizeaza aliante cu partide mici, prilej pentru PDL de a se infatisa alegatorilor intr-o formula noua.
"O sa ne consultam cu Ministerul Finantelor, cu experti in domeniu, pentru a gasi cele mai favorabile si transparente forme de valorificare a acestora, incepand de la vanzare prin licitatie cu strigare, ca sa nu apara dubii, sau chiar posibilitatea ca aceste terenuri sa fie depuse colateral la o banca pentru obtinerea unui acreditiv sau, de ce nu, daca piata imobiliara va creste, chiar prezentarea lor la bursa, cum a fost cazul Fondului Proprietatea,"
google-analytics.com